Over ons

Wie zijn wij?

Bij Hacozili vindt je een groot aanbod aan producten voor zowel binnen als buitenshuis, of het nu gaat om meubels of huis en tuin decoratie, gereedschap, gezondheid & sport artikelen, accessoires en onderdelen voor voertuigen, huishoudelijke apparaten noem het maar op en wij hebben het in huis. Wij bieden het ook nog eens super goedkoop aan, en alsof dat nog niks is zullen wij ook nog eens zorgen voor een supersnelle levering.

Service

Bij Hacozili.nl streven wij naar de hoogste vorm van service. Of je nu hulp nodig hebt bij het maken van een keuze of niet helemaal tevreden bent met een aankoop, onze Product Experts staan altijd voor je klaar om je te helpen. Wij gaan ver in onze serviceverlening en zijn er om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, zelfs als je problemen ondervindt met een product. Wij bieden verschillende manieren van communicatie aan, zoals telefonisch of via WhatsApp, om je zo snel mogelijk te ondersteunen.Garantie

Garantie

De standaard wettelijke garantie is van toepassing op alle producten die door Hacozili en onze partners worden verkocht. Je hebt recht op een betrouwbaar product dat aan de beschrijving voldoet. Een product is defect als het onvolledig, beschadigd of kapot is, of als het niet goed werkt of niet kan worden gebruikt zoals door de verkoper beschreven is.

Je hebt als koper een onderzoeksplicht, wat inhoudt dat je aan de verkoper moet vragen of het product geschikt is voor het beoogde gebruik. Als je een onbetrouwbaar product ontvangt, heb je recht op gratis reparatie, een gedeeltelijke vervanging of een nieuw product.

Je kunt niet altijd kiezen tussen een gratis reparatie, een gedeeltelijke vervanging of een nieuw product, omdat Hacozili zich het recht voorbehoudt om de aangeboden oplossing te kiezen. Mocht er binnen een redelijke termijn een garantieprobleem optreden, dan zal Hacozili het probleem voor je oplossen mits het product is gebruikt waarvoor het bedoeld is.

Houd er rekening mee dat schade veroorzaakt door weersomstandigheden niet onder de garantie valt. Er is dan dus geen sprake van schade of een niet functionerend product. Neem contact op met je verzekeringsmaatschappij om dit soort problemen op te lossen.

Gratis verzending

Al onze producten worden gratis geleverd. Bovendien bieden wij de optie om op werkdagen ‘s avonds te laten bezorgen of om je bestelling af te halen bij een PostNL- of DHL-locatie bij jou in de buurt.

Feedback

Bij Hacozili.nl werken we voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van onze producten en service. We staan daarom altijd open voor feedback van onze klanten. Als je feedback met ons wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via Info@hacozili.nl.