Ruilen & Retourneren

Het beleid van Hacozili.nl voor restitutie en retournering duurt 30 dagen. Houd er rekening mee dat we geen volledige terugbetaling of omruiling kunnen aanbieden als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Daarnaast moet het in de originele verpakking zitten.

Sommige goederen zijn uitgesloten van retourzending, waaronder bederfelijke goederen zoals etenswaren, bloemen, kranten of tijdschriften, intieme of hygiënische producten, gevaarlijke materialen, ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Bepaalde artikelen komen ook niet in aanmerking voor retournering, waaronder cadeaubonnen, downloadbare softwareproducten en sommige gezondheid- en persoonlijke verzorgingsartikelen.

Voor het voltooien van je retourzending hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Stuur je aankoop niet terug naar de fabrikant maar neem eerst contact met Hacozili.nl via de mail (info@hacozili.nl) of telefonisch (Tel: 085 06 00 727) .

Er zijn gevallen waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend, zoals bij boeken met duidelijke gebruikssporen, CD’s, DVD’s, VHS-banden, software, videogames, cassettebandjes of vinylplaten die zijn geopend. Elk item dat niet in de originele staat verkeert, beschadigd is of ontbrekende onderdelen heeft die niet aan onze fout te wijten zijn, komt ook niet in aanmerking voor volledige restitutie. Tot slot geldt dit ook voor artikelen die na 30 dagen na levering worden geretourneerd.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van terugzending. Bederfelijke goederen zoals etenswaren, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of hygiënische goederen, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.

Extra niet-retourneerbare artikelen:

  • Cadeaubonnen
  • Downloadbare softwareproducten
  • Sommige gezondheid- en persoonlijke verzorgingsartikelen

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant maar neem contact met ons op.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend:

  • Boek met duidelijke gebruikssporen
  • CD, DVD, VHS-band, software, videogame, cassettebandje of vinylplaat die is geopend.
  • Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of er ontbreken onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
  • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourneren van een product van uw huis naar de webwinkel gratis.  Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u eerst contact op te nemen met Hacozili.nl, het product dient met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking te worden geretourneerd. Neem contact met ons op via info@hacozili.nl om dit recht uit te oefenen. Zodra het product in goede orde retour is ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Als het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product daarom met zorg en zorg ervoor dat het bij een retour goed verpakt is.

 

Voordat u een product retourneert, dient u deze bij ons aan te melden dit kan zowel per mail als telefonisch

Mail:info@hacozili.nl

Tel: 085 06 00 727

Retourneren is bij ons gratis.  

U kunt er ook voor kiezen om het onderstaande herroepingsformulier te gebruiken en naar ons toe te mailen:

Herroepingsformulier downloaden

Na het aanmelden van uw retour ontvangt u van ons de instructies voor het retourneren van het product.

Voeg bij uw zending altijd een kopie van de pakbon of factuur van de oorspronkelijke bestelling, zodat wij de retourzending kunnen koppelen aan de juiste order.

Heeft u een pakket ontvangen waarvan de inhoud geheel of gedeeltelijk beschadigd is, neem dan contact met ons op via info@hacozili.nl om het product te retourneren of de kapotte of ontbrekende onderdelen te vervangen.

We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het artikel wilt omruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op het volgende adres:
info@hacozili
.nl

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte stellen of uw terugbetaling wordt goedgekeurd of afgekeurd.

Als uw terugbetaling is goedgekeurd, wordt deze binnen een bepaald aantal dagen automatisch toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode.

Als de terugbetaling te laat is of ontbreekt, controleert u eerst uw bankrekening opnieuw. Vervolgens kunt u contact opnemen met uw creditcardmaatschappij, aangezien het enige tijd kan duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven. Als u dit heeft gedaan en uw teruggave nog steeds niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via info@hacozili.nl .